Send interval

Report new bugs or search known ones.
Post Reply
Skibum
Senior Member
Posts: 451
Joined: Thu Feb 12, 2004 5:52 pm
Location: Canton, Ct
Contact:

Send interval

Post by Skibum »

What is the maximum send interval allowed? I have mine set to 20 right now, yet the site is updating at a more frequent rate.
ATSupport
AccuTracking Staff
Posts: 1882
Joined: Tue Jan 27, 2004 4:36 pm
Contact:

Post by ATSupport »

I see your data reported approximately every 5 minutes today. I will test it myself too. Were you using hot fix?
AccuTracking Support
support(at)accutracking.com
Skibum
Senior Member
Posts: 451
Joined: Thu Feb 12, 2004 5:52 pm
Location: Canton, Ct
Contact:

Post by Skibum »

Hotfix was OFF.
ATSupport
AccuTracking Staff
Posts: 1882
Joined: Tue Jan 27, 2004 4:36 pm
Contact:

Post by ATSupport »

I've tested with interval set to 20 mins and hotfix off on my i730. The server receives report every 20+-2 mins and looks fine. You were using i730 or i88s?
AccuTracking Support
support(at)accutracking.com
Skibum
Senior Member
Posts: 451
Joined: Thu Feb 12, 2004 5:52 pm
Location: Canton, Ct
Contact:

Post by Skibum »

i730..... hmmmmm,....
Skibum
Senior Member
Posts: 451
Joined: Thu Feb 12, 2004 5:52 pm
Location: Canton, Ct
Contact:

Post by Skibum »

OK... latest build... send time was at 5 minutes. everything was fine. changed send time to 9 minutes, clicked on OK, yet I have continuted to send at 5 minute intervals.
Skibum
Senior Member
Posts: 451
Joined: Thu Feb 12, 2004 5:52 pm
Location: Canton, Ct
Contact:

Post by Skibum »

Restarted the app... now I cannot connect to the server. Is there an issue? (the default map is very slow to appear as well)

UPDATE:
Data now sending again... will advice on the interval.
Skibum
Senior Member
Posts: 451
Joined: Thu Feb 12, 2004 5:52 pm
Location: Canton, Ct
Contact:

Post by Skibum »

IT sure looks to me like a change in the send interval requires a restart of the application.

Confirmed this AM.
ATSupport
AccuTracking Staff
Posts: 1882
Joined: Tue Jan 27, 2004 4:36 pm
Contact:

Post by ATSupport »

Yes. Speaking more strictly, the new interval will take effect on next send. We'll change this to take effect right away after changing it.

Thank you,
AccuTracking Support
support(at)accutracking.com
Skibum
Senior Member
Posts: 451
Joined: Thu Feb 12, 2004 5:52 pm
Location: Canton, Ct
Contact:

Post by Skibum »

That was my point. It did NOT start on the next send interval, after selecting 6 minute updates, I continued to get 5 minute updates for almost a half hour, then I shut down the app, and re-started it.
ATSupport
AccuTracking Staff
Posts: 1882
Joined: Tue Jan 27, 2004 4:36 pm
Contact:

Post by ATSupport »

Please check the new beta for the fix. :)
AccuTracking Support
support(at)accutracking.com
Post Reply