TK-104

Discussions about AccuTracking software and web tracking.
Post Reply
Guest

TK-104

Post by Guest » Fri Apr 17, 2015 5:07 pm

Anyone besides me have problems with this tracker? I'm going to start keeping a log of the problems. Have one now that won't respond - happens about once a week on both of them until I do a hard reset of them.

ATSupport
AccuTracking Staff
Posts: 1818
Joined: Tue Jan 27, 2004 4:36 pm
Contact:

Re: TK-104

Post by ATSupport » Fri Apr 17, 2015 5:09 pm

Please email us your username and the phone number of the tracker and I'll look into it.
AccuTracking Support
support(at)accutracking.com

Guest

Re: TK-104

Post by Guest » Tue Apr 28, 2015 7:44 am

I am going to email you my username and have you check both my units. The one I mentioned above is not working again right now (this is the 4th time in 11 days now). My other one did the same thing 2 days ago. This has been an ongoing problem since I've had them. The problem is that they cannot be checked when they are in this state. The green light stays on which, according to the manual, says there is NO GSM reception (and I know there is). They will stay in this mode until I manually reset them because they will not accept a text command. This is the main problem with them. The other issue is that every so often they will go into a mode of sending updates every minute but show the same location (with the vehicle in motion). This too will continue until I reset them. However, when they are in this mode I CAN reset them with a text message.

ATSupport
AccuTracking Staff
Posts: 1818
Joined: Tue Jan 27, 2004 4:36 pm
Contact:

Re: TK-104

Post by ATSupport » Tue Apr 28, 2015 10:06 am

Thank you and I got your ticket and replied. Your trackers were reconfigured and let's see how they work out.
Guest wrote:I am going to email you my username and have you check both my units. The one I mentioned above is not working again right now (this is the 4th time in 11 days now). My other one did the same thing 2 days ago. This has been an ongoing problem since I've had them. The problem is that they cannot be checked when they are in this state. The green light stays on which, according to the manual, says there is NO GSM reception (and I know there is). They will stay in this mode until I manually reset them because they will not accept a text command. This is the main problem with them. The other issue is that every so often they will go into a mode of sending updates every minute but show the same location (with the vehicle in motion). This too will continue until I reset them. However, when they are in this mode I CAN reset them with a text message.
AccuTracking Support
support(at)accutracking.com

Guest

Re: TK-104

Post by Guest » Sat Oct 03, 2015 9:58 am

I still have problems with them. A while back I did the "begin" thing and reconfigured them and since then one of them shows the unit in Portugal whenever it leaves a fence - the unit is in Illinois. I still have the same problem with both of them not working for more than 3 or 4 days and then have to do a hard reset.

ATSupport
AccuTracking Staff
Posts: 1818
Joined: Tue Jan 27, 2004 4:36 pm
Contact:

Re: TK-104

Post by ATSupport » Mon Oct 05, 2015 5:27 pm

Please contact our support with your account info.
Guest wrote:I still have problems with them. A while back I did the "begin" thing and reconfigured them and since then one of them shows the unit in Portugal whenever it leaves a fence - the unit is in Illinois. I still have the same problem with both of them not working for more than 3 or 4 days and then have to do a hard reset.
AccuTracking Support
support(at)accutracking.com

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest