new and need help - device not sending data

Discussions about AccuTracking software and web tracking.
Post Reply
ddjooste

new and need help - device not sending data

Post by ddjooste » Mon Jan 16, 2012 4:35 pm

Hi everyone

I am new to this software (plan 2) and have installed all the programs. I have a test device on a symbol MC35 with T-mobile data connection. Once I log into the online tracking system, it reads that there is no data received. I left the device overnight as well as the following day but the server still did not get any location data or tracking.

Any help will be appreciated.

Dave

ATSupport
AccuTracking Staff
Posts: 1822
Joined: Tue Jan 27, 2004 4:36 pm
Contact:

Re: new and need help - device not sending data

Post by ATSupport » Mon Jan 16, 2012 10:35 pm

What's the status message on the AccuTracking screen on the phone?
AccuTracking Support
support(at)accutracking.com

ddjooste

Re: new and need help - device not sending data

Post by ddjooste » Tue Jan 17, 2012 11:30 am

ATSupport wrote:What's the status message on the AccuTracking screen on the phone?

It just says:
Sat's in view: 0...
Refreshing...

I have turned the GPS on and even connected it via Google, but no success with this.

ATSupport
AccuTracking Staff
Posts: 1822
Joined: Tue Jan 27, 2004 4:36 pm
Contact:

Re: new and need help - device not sending data

Post by ATSupport » Tue Jan 17, 2012 1:40 pm

Google also use network locations which we don't use on Windows Mobile phones. Is there any other GPS program you tried? The status message itself indicates you either don't have a fair sky view or GPS chip is not accessible. Move the phone outside with a clear view of the sky and see if you get any satellites in view.
AccuTracking Support
support(at)accutracking.com

Post Reply