I installed AccuTracking twice by mistake

Discussions about AccuTracking software and web tracking.
Post Reply
jallen
New member
Posts: 8
Joined: Mon Apr 27, 2009 4:11 pm

I installed AccuTracking twice by mistake

Post by jallen » Tue Aug 25, 2009 4:28 pm

I can’t figure out how I did this. When I installed AccuTracking in my new i290 I some how did it twice by mistake! Sounds impossible, but it shows up in 2 places!

It is in the normal place: main menu / more / Java apps / AccuTracking,

and also on: main menu / more/ AccuTracking, right next to the Java apps

It works fine from either location, but wondering if I should try to remove one of the 2??

hutch109
Senior Member
Posts: 297
Joined: Thu May 31, 2007 5:22 pm
Location: Grand Rapids, MI 49534
Contact:

Re: I installed AccuTracking twice by mistake

Post by hutch109 » Tue Aug 25, 2009 5:30 pm

If it works fine, don't worry about it...

E
Complete Covert i290, i335, i415, and i425 Motion Activated Track Packages On Sale Now!

Now You Can Get Several Weeks of Use Between Re-Charges!!


Call Toll Free At 1-888-292-6693 To Order! Or E-Mail AccuTracking@GPSBait.com For More Information

Covert User Of Super-Secret-Spy Stuff - Or So I Like To Think ;-)

Rob
Senior Member
Posts: 133
Joined: Wed Sep 26, 2007 4:26 pm
Location: Rochester NY

Re: I installed AccuTracking twice by mistake

Post by Rob » Wed Sep 02, 2009 1:57 pm

You can easily delete the second one..go to games and apps find one of them and press deinstall..done!
Our proven, low cost motion activated 1296 and i425 solution with Accutracking.. will give you weeks of service on a single charge! (Battery Charger Included) Eliminates the daily recharging routine or the need to hard wire to auto electrical systems. Boost starter kits, lithium polymer batteries,and waterproof magnetic cases...For more information please call 716 830.7791 anytime!

Rob

Post Reply