bread crums

Share & discuss feature suggestions.
Post Reply
lurch
Junior Member
Posts: 10
Joined: Sun Aug 12, 2007 1:21 am
Location: -122.34325, 40.56112

bread crums

Post by lurch » Mon Aug 13, 2007 7:10 pm

i wish that there was an option to delete the history of the one your tracking. it is nice that the history is stored for 30 days but i think it would be nice if there was an option, a button or a link that would allow you to completely delete the past history and start anew, without having to generate a new tracker id and input that into the AT program.

just a thought.

Lurch

hutch109
Senior Member
Posts: 297
Joined: Thu May 31, 2007 6:22 pm
Location: Grand Rapids, MI 49534
Contact:

Post by hutch109 » Mon Aug 13, 2007 7:38 pm

There is.

Go to ACCOUNT; Data Management; DELETE History.

Chose all your units, or just one.

Eric
Complete Covert i290, i335, i415, and i425 Motion Activated Track Packages On Sale Now!

Now You Can Get Several Weeks of Use Between Re-Charges!!


Call Toll Free At 1-888-292-6693 To Order! Or E-Mail AccuTracking@GPSBait.com For More Information

Covert User Of Super-Secret-Spy Stuff - Or So I Like To Think ;-)

lurch
Junior Member
Posts: 10
Joined: Sun Aug 12, 2007 1:21 am
Location: -122.34325, 40.56112

thank you

Post by lurch » Mon Aug 13, 2007 9:05 pm

obviously i am blind because i hadnt noticed that yet. thank you.

lurch
Junior Member
Posts: 10
Joined: Sun Aug 12, 2007 1:21 am
Location: -122.34325, 40.56112

how about another

Post by lurch » Mon Aug 13, 2007 9:18 pm

how about another idea, post it here or as another topic?

is there a way to slim down the info that is sent in the SMS messaging when your unit crosses a fence or exceeds a speed marker? i am currently getting enough info from the server in my text messages that i get 2 messages, the second message usually contains only about 5 numbers and thats all, i believe these numbers are the numbers left over from the long/lat position.

maybe its just the formatting? i can receive regular text messages from emails or cell phones that contain more data and it all shows up in one message? i will play with it, send myself some txt messages in varying formats to see where the fault lies. also note, i am using a Palm Treo 650, on the cingular/att network. maybe one of these is the culprit?


maybe its here already and i havent yet seen that one either?

lurch

ATSupport
AccuTracking Staff
Posts: 1856
Joined: Tue Jan 27, 2004 4:36 pm
Contact:

Post by ATSupport » Mon Aug 13, 2007 10:04 pm

Carriers have different size limit on SMS. For you the alert message is too big. We'll strip further down the message.
AccuTracking Support
support(at)accutracking.com

lurch
Junior Member
Posts: 10
Joined: Sun Aug 12, 2007 1:21 am
Location: -122.34325, 40.56112

Post by lurch » Tue Aug 14, 2007 2:52 am

I feel like your going out of your way for me... do you treat all your customers this way? cause that is awsome.

I have sent myself several text messages using my yahoo email account, in the text messages i have typed in the same message that i get from the server and from yahoo the message breaks into 2 separate messages. using my gmail account i get everything in 1 single message. using yahoo. if i break the message into 3 separate lines with a break following each period <.> things go smoothly and i get one single message.

i dont know if breaks are something easily added or removed. also, others may disagree with me but when i get a SMS message there is no link to the AT website, where it is included in the emails. so without a link that works in the SMS messaging to access the website from i feel (and this is probably where i am alone) i feel there is probably no need to include the coordinates in the SMS messages.


just my $0.02 worth.

Lurch

Post Reply